Να στείλετε μήνυμα

ISO 5.2mpa. Σκόνη 4.5-6.5 ζελατίνης Halal ιξώδους του S βαθμός τροφίμων αξίας pH

500kgs
MOQ
USD2000-5000 Ton
τιμή
ISO 5.2mpa. Σκόνη 4.5-6.5 ζελατίνης Halal ιξώδους του S βαθμός τροφίμων αξίας pH
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Γεύση: Odorless
Αξία pH: 4.5-6.5
Προέλευση: ΚΙΝΑ
Συσκευασία: τσάντα
Σύσταση: σκόνη
Όρος αποθήκευσης: Δροσερή & ξηρά θέση
Όνομα προϊόντων: Σκόνη ζελατίνης Halal
Χρώμα: Άσπρος
Υψηλό φως:

βαθμός τροφίμων halal σκόνη ζελατίνης

,

halal σκόνη ζελατίνης του ISO

,

βαθμός τροφίμων halal σκόνη ζελατίνης

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: Henan ,China
Μάρκα: SUNRI
Πιστοποίηση: ISO
Model Number: B
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25KG/Bag
Χρόνος παράδοσης: 12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2500 ΤΟΝΟΙ ΤΟ ΧΡΌΝΟ
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η σκόνη ζελατίνης Halal γίνεται από τις δορές αγελάδων και είναι επικυρωμένο Halal. Έχει ένα μέγεθος μορίων του πλέγματος 80-100 και έρχεται σε μια άσπρη, odorless σκόνη. Η σύστασή της είναι ομαλή και κωνιώδης, καθιστώντας το εύχρηστο. Είναι ένα μεγάλο συστατικό για το ψήσιμο, το μαγείρεμα, και την κατασκευή των επιδορπίων. Τα συστατικά είναι όλα φυσικά και ασφαλή για την κατανάλωση. Η σκόνη ζελατίνης Halal είναι τέλεια για εκείνους που ψάχνουν ένα ασφαλές και επικυρωμένο προϊόν Halal.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Σκόνη ζελατίνης Halal
  • Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
  • Συσκευασία: Τσάντα
  • Σύσταση: Σκόνη
  • Περιεκτικότητα σε υγρασία: ≤10%
  • Χρώμα: Άσπρος
  • Δέρμα: Κατάλληλος για τις εφαρμογές δερμάτων
  • Halal: Επικυρωμένο Halal
  • Ζελατίνη: Υψηλός - ποιοτική ζελατίνη
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Αξία
Όρος αποθήκευσης Δροσερή & ξηρά θέση
Σύσταση Σκόνη
Ιξώδες ≥1200mpa.s
Αξία pH 4.5-6.5
Μέγεθος μορίων 80-100 πλέγμα
Προέλευση Κίνα
Συσκευασία Τσάντα
Περιεκτικότητα σε τέφρα ≤2.0%
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 24 μήνες
Συστατικά Ζελατίνη
 

Εφαρμογές:

Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι ένα ISO-επικυρωμένο προϊόν που παράγεται σε Henan, Κίνα. Το προϊόν παρέχει το άριστο ιξώδες μέχρι 1200mpa.s, που κάνει το μια ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές φροντίδας δέρματος. Η σκόνη έχει ένα μέγεθος μορίων του πλέγματος 80-100, και μια περιεκτικότητα σε υγρασία λιγότερο από 10%. Το προϊόν συσκευάζεται στις τσάντες για τη μέγιστη φρεσκάδα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες επεξεργασίες φροντίδας δέρματος.

Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια δέρμα-φιλική σκόνη που είναι 100% halal-επικυρωμένο. Η σκόνη έχει μια ομαλή σύσταση, που καθιστά το εύκολο να ισχύσει, και το ιξώδες εξασφαλίζει ότι θα εμμείνει στο δέρμα και θα παράσχει τα μακράς διαρκείας αποτελέσματα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τις μάσκες, τις κρέμες, τα λοσιόν, και άλλες επεξεργασίες για το δέρμα, που κάνουν το ένα αναπόφευκτο μέρος οποιασδήποτε ρουτίνας φροντίδας δέρματος.

Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι η τέλεια επιλογή για καθεμία που ψάχνει ένα υψηλής ποιότητας, halal-επικυρωμένο προϊόν. Η σκόνη είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και παρέχει τα μακράς διαρκείας αποτελέσματα, που κάνουν το μια ιδανική επιλογή για τις επεξεργασίες φροντίδας δέρματος. Το προϊόν συσκευάζεται στις τσάντες για τη μέγιστη φρεσκάδα, και είναι 100% halal-επικυρωμένο, κάνοντας το την τέλεια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια δέρμα-φιλική σκόνη.

 

Προσαρμογή:

Η σκόνη ζελατίνης Halal μας προέρχεται από SUNRI και ο πρότυπος αριθμός του είναι Β. Παράγεται σε Henan, Κίνα, και η σύστασή της είναι σκόνη. Η συσκευασία είναι τσάντα, και η περιεκτικότητα σε τέφρα είναι ≤2.0%. Όλα τα συστατικά είναι ζελατίνη. Αυτό το προϊόν ISO-πιστοποιείται και halal-πιστοποιείται.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για τη σκόνη ζελατίνης Halal

Πρόκειται εδώ να παράσχουμε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τη σκόνη ζελατίνης Halal. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να σας βοηθήσει στην εύρεση του σωστού προϊόντος για τις ανάγκες σας και να παρέχει τις καλύτερες συμβουλές για τις καλύτερες πρακτικές για τη χρησιμοποίηση τους.

Μπορούμε να παρέχουμε την τεχνική βοήθεια στη χρήση της σκόνης ζελατίνης Halal και να δώσουμε τις συμβουλές για τους καλύτερους τρόπους να αποθηκεύσει και να χρησιμοποιήσει. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το προϊόν.

Η ομάδα μας είναι επίσης διαθέσιμη για να παρέχει τις υπηρεσίες ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και να σας βοηθήσει στην επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών ζητημάτων που να έχετε με το προϊόν. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις συμβουλές για τις καλύτερες πρακτικές για τη χρησιμοποίηση του προϊόντος.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Σκόνη ζελατίνης Halal που συσκευάζει και που στέλνει

Η σκόνη ζελατίνης Halal θα συσκευαστεί ως σκόνη σε μια σφραγισμένο τσάντα ή ένα εμπορευματοκιβώτιο. Πρέπει να αποθηκευτεί σε μια δροσερή, ξηρά θέση μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου. Για τη ναυτιλία, η σκόνη μπορεί να σταλεί σε ένα δροσερό, μονωμένο εμπορευματοκιβώτιο με ένα πακέτο πάγου για να διατηρήσει την ψυχραιμία και τη φρεσκάδα.

 

FAQ:

Q: Τι είναι σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal;

Α: Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι ένας πρότυπος αριθμός Β προϊόντων από Henan, Κίνα. Είναι μια σκόνη φιαγμένη από halal ζελατίνη που είναι ασφαλής και υγιής για την κατανάλωση.

Q: Ποια είναι τα συστατικά της σκόνης ζελατίνης SUNRI Halal;

Α: Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal γίνεται από τη halal ζελατίνη, και δεν περιέχει κανένα άλλο συστατικό.

Q: Πώς η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal γίνεται;

Α: Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal γίνεται με την εξαγωγή της ζελατίνης από τις halal ζωικές πηγές μέσω μιας ιδιαίτερα ελεγχόμενης και ρυθμισμένης διαδικασίας.

Q: Ποια είναι τα οφέλη τη σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal;

Α: Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι ασφαλής και υγιής για την κατανάλωση, και είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε πολλές εφαρμογές τροφίμων. Μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη σύσταση, τη σύνδεση, και τη σταθερότητα στα τρόφιμα.

Q: Πού μπορώ να αγοράσω τη σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal;

Α: Η σκόνη ζελατίνης SUNRI Halal είναι διαθέσιμη για την αγορά από πολλούς σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 008613721316236
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)