Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.
Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ζελατίνης

Αρχική Σελίδα

Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Η Luohe Sunri Gelatin Co., Ltd ιδρύθηκε το 2019 με αρχική επένδυση 120 εκατ. Το εργοστάσιο καλύπτει έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων, εκ των οποίων η πλήρως κλειστή περιοχή εργαστηρίου 10,000 τετραγωνικά μέτρα.
Παρασκευάζουμε και εξάγουμε υψηλής ποιότητας βρώσιμη ζελατίνη, ζελατίνη χαλάλ, τεχνική ζελατίνη από φρέσκα οστά ή δέρμα ζώων.Η ζελατίνη Sunri πάντα δίνει προσοχή στην ποιότητα., και συνεχώς επιδίωξε την πρόοδο της ποιότητας του προϊόντος για να εξασφαλίσει σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ΣΥΝΡΙ ΖΕΛΑΤΙΝΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Με την ολοκληρωμένη αναβάθμιση της παραγωγής μας από την ίδρυση της εταιρείας το 2019, το εργοστάσιο είναι στο κορυφαίο επίπεδο του κόσμου,και η κλίμακα του εμπορίου της εταιρείας μας έχει σταδιακά επεκταθεί. Τώρα έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο, με μια καλή φήμη, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Απαραίτητη διαδικασία για την συνοδεία των προϊόντων

Στάδιο 1: Δημιουργία προφίλ απαιτήσεων

Μετά την αρχική επικοινωνία, θα κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας για ζελατίνη.τα καλύτερα αποτελέσματα, κλπ.

 

Στάδιο 2: Ανάπτυξη δείγματος
Σύμφωνα με το αίτημά σας, θα στείλουμε ταυτόσημα δείγματα για δοκιμές, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους περιορισμούς της επιχείρησης.Θα διεξάγουμε έρευνα και θα παρέχουμε την πιο κατάλληλη σειρά δειγμάτων., προσαρμόζοντας με βάση τα σχόλιά σας.

 

Στάδιο 3: Δοκιμή προσφοράς και παραγωγής
Μόλις ολοκληρωθεί το σχέδιο, θα επιβεβαιώσουμε όλες τις επιχειρηματικές λεπτομέρειες, θα διεξάγουμε τις απαραίτητες δοκιμές παραγωγής μικρής κλίμακας και θα κάνουμε προσαρμογές με βάση τα σχόλια των πελατών σε όλη τη διαδικασία.

 

Τέταρτο στάδιο: Παράδοση
Μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής, θα διεξάγουμε εσωτερικές δοκιμές ποιότητας, κλπ. και θα κανονίσουμε την αποστολή εγκαίρως, όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης του τρόπου μεταφοράς, ημερομηνία,έγγραφα εισαγωγής και εξαγωγής και σχετικά έγγραφα.Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Ομάδα επιχείρησης

Επενδύουμε σημαντικούς υλικούς και ανθρώπινους πόρους κάθε χρόνο σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για την υποστήριξη της καινοτομίας.Έχουμε πάνω από 50 υπαλλήλους που εργάζονται για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής και την εφαρμογή τους στην παραγωγή ζελατίνης.Το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας αντιπροσωπεύει πάνω από το 35% του συνολικού εργατικού δυναμικού.Συνεχή βελτίωση των συνολικών ικανοτήτων των υπαλλήλων μας.

 

Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.
Οδός RENMIN SHAOLING ΔΙΣΤΡΙΚΤΟ LUOHE ΣΤΗΝΗ ΧΕΝΑΝ ΚΙΝΑ
Τηλ.::86-137-2131-6236
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Σκόνη ζελατίνης βαθμού τροφίμων προμηθευτής. © 2023 - 2024 gelatin-powder.com. All Rights Reserved.