Να στείλετε μήνυμα

Ζελατίνη βοοειδών Unflavored τροφίμων με τη χαμηλά τέφρα και το επίπεδο βαριών μετάλλων

500kgs
MOQ
USD2000-5000 Ton
τιμή
Ζελατίνη βοοειδών Unflavored τροφίμων με τη χαμηλά τέφρα και το επίπεδο βαριών μετάλλων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
PH: 6.0-7.0
Πρωτεΐνη: ≥90%
Υγρασία: ≤14%
διαλυτότητα: αδιάλυτος
Όνομα προϊόντων: Ζελατίνη βοοειδών
Χρώμα: άσπρος
Τύπος: Ζελατίνη
Ιξώδες: Υψηλός
Υψηλό φως:

ζελατίνη βοοειδών τροφίμων

,

η ζελατίνη βοοειδών

,

η χαμηλή τέφρα η σκόνη ζελατίνης

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: Henan ,China
Μάρκα: SUNRI
Πιστοποίηση: ISO
Model Number: B
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης: 12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2500 ΤΟΝΟΙ ΤΟ ΧΡΌΝΟ
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η ζελατίνη βοοειδών είναι μια ζελατίνη βαθμού τροφίμων που προέρχεται από τα βοοειδή. Έχει ένα tasteless, odorless, και άσπρο χρώμα. Είναι αδιάλυτο στο νερό και έχει μια περιεκτικότητα σε υγρασία όχι περισσότερο από 14%. Η ζελατίνη βοοειδών είναι ιδανική για την εφαρμογή τροφίμων λόγω της υψηλού - ποιότητα και ουδέτερο γούστο. Είναι επίσης μια άριστη πηγή λευκώματος, που κάνει την μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των κατασκευαστών τροφίμων. Η ζελατίνη βοοειδών είναι ένα ευπροσάρμοστο συστατικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες συνταγές, από τα αλμυρά πιάτα στα επιδόρπια. Είναι μια μεγάλη πηγή διαιτητικών πρωτεΐνης, ανόργανων αλάτων, και βιταμινών. Η ζελατίνη βοοειδών είναι τέλεια για τη δημιουργία της σύστασης στα τρόφιμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει και να πυκνώσει τις σάλτσες και τα πηκτώματα. Είναι επίσης ένα ουσιαστικό συστατικό σε πολλές πουτίγκες, mousses, και τις μαρμελάδες.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Ζελατίνη βοοειδών
 • Δύναμη πηκτωμάτων: ≥220 Bloomg
 • Τέφρα: ≤2.0%
 • Διαλυτότητα: Αδιάλυτος
 • Τύπος: Ζελατίνη
 • Μυρωδιά: Odorless
 • Σκόνη: Ναι
 • Δέρμα: Ναι
 • Βοοειδή: Ναι
 

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα Παράμετροι
Όνομα προϊόντων Ζελατίνη βοοειδών
Πηγή Βοοειδή
Μορφή Σκόνη
Δύναμη ζελατίνης ≥220 Bloomg
Βαριά μέταλλα ≤10mg/kg
Γούστο Tasteless
Διαλυτότητα Αδιάλυτος
Ιξώδες Υψηλός
Χρώμα Άσπρος
Μικροβιακός ≤1000cfu/g
Τέφρα ≤2.0%
 

Εφαρμογές:

Πρότυπη ζελατίνη βοοειδών εμπορικών σημάτων Β SUNRI

Η πρότυπη ζελατίνη βοοειδών εμπορικών σημάτων Β SUNRI είναι ένας τύπος ζελατίνης που λαμβάνεται από τα κόκκαλα των βοοειδών. Προέρχεται από το κολλαγόνο που εξάγεται από τα κόκκαλα των βοοειδών, τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία έπειτα στη ζελατίνη. Η ζελατίνη καθαρίζεται έπειτα και ξηρός για να διαμορφώσει ένα προϊόν που είναι odorless, αδιάλυτο και έχει μια περιεκτικότητα σε χαμηλή υγρασία ≤14%.

Η πρότυπη ζελατίνη βοοειδών εμπορικών σημάτων Β SUNRI μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό τροφίμων σε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων όπως τα επιδόρπια, γιαούρτι, ζελατίνες, marshmallows, καραμέλα, και ακόμη και σε μερικά φάρμακα και συμπληρώματα. Έχει επίσης πολλές βιομηχανικές εφαρμογές όπως η κόλλα, η φωτογραφική ταινία, και άλλα προϊόντα. Χρησιμοποιείται επίσης στα προϊόντα φροντίδας ομορφιάς και δέρματος όπως τα λοσιόν, το σαμπουάν και τα εδαφοβελτιωτικά.

Η πρότυπη ζελατίνη βοοειδών εμπορικών σημάτων Β SUNRI είναι ένα προϊόν Henan, Κίνα και είναι γνωστή για την υψηλής ποιότητας και καθαρή μορφή της. Είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε τεχνητά πρόσθετες ουσίες και συντηρητικά, και είναι ένα ασφαλές και υγιές προϊόν στη χρήση. Είναι ένα ευπροσάρμοστο και εύχρηστο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

 

Προσαρμογή:

 

Προσαρμοσμένη υπηρεσία για τη ζελατίνη βοοειδών SUNRI

Εμπορικό σήμα: SUNRI

Πρότυπος αριθμός: Β

Θέση προέλευσης: Henan, Κίνα

Πηγή: Βοοειδή

Δύναμη πηκτωμάτων: ≥220 Bloomg

Όνομα προϊόντων: Ζελατίνη βοοειδών

Χρώμα: Άσπρος

Βαριά μέταλλα: ≤10mg/kg

Τονισμένες ιδιότητες:
 • Κόκκαλο
 • Σκόνη
 • Δέρμα

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία ζελατίνης βοοειδών

Προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα προϊόντα ζελατίνης βοοειδών μας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για το προϊόν specs, την εγκατάσταση, και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν:

 • Ελεύθερες διαβουλεύσεις και συμβουλές προϊόντων
 • Επιτόπιες εγκατάσταση και συντήρηση
 • Υποστήριξη ανίχνευσης μηχανικών βλαβών προϊόντων
 • Μέρη αντικατάστασης και βελτιώσεις
 • 24/7 άμεση επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τα προϊόντα ζελατίνης βοοειδών μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πρόκειται εδώ να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

 

Ζελατίνη βοοειδών που συσκευάζει και που στέλνει:

Η ζελατίνη βοοειδών πρέπει να συσκευαστεί στα κατάλληλα εμπορευματοκιβώτια, όπως τα τύμπανα ή οι τσάντες, και πρέπει να αποθηκευτεί σε μια δροσερή, ξηρά θέση μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου. Τα εμπορευματοκιβώτια πρέπει να σφραγιστούν κατάλληλα για να αποτρέψουν την υγρασία ή τη μόλυνση από την είσοδο. Το προϊόν πρέπει να ονομαστεί σαφώς, δείχνοντας το προϊόν και την προέλευσή του. Όλες οι συσκευασίες πρέπει να συσκευαστούν ασφαλώς στα κουτιά από χαρτόνι ή άλλα κατάλληλα εμπορευματοκιβώτια για να αποτρέψουν τη ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

Η ναυτιλία πρέπει να διευθυνθεί με προσοχή για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του προϊόντος. Όλες οι συσκευασίες πρέπει να ονομαστούν σαφώς με το όνομα, την προέλευση, και τον προορισμό προϊόντων. Τα κιβώτια πρέπει να γεμιστούν αρκετά για να μειώσουν τον κίνδυνο ζημίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η αποστολή πρέπει να ακολουθηθεί για να εξασφαλίσει ότι φθάνει στο σωστό προορισμό.

 

FAQ:

 

Q1: Τι είναι ζελατίνη βοοειδών;


Α1: Η ζελατίνη βοοειδών είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από το κολλαγόνο των βοοειδών βόειου κρέατος, που παράγεται από SUNRI κάτω από τον πρότυπο αριθμό Β. Προέρχεται από Henan, Κίνα.

Q2: Ποιες είναι οι χρήσεις της;


A2: Η ζελατίνη βοοειδών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα τροφίμων και ποτών, τα φαρμακευτικά είδη, τα καλλυντικά, και άλλες βιομηχανίες.

Q3: Ποια είναι τα οφέλη του;


A3: Η ζελατίνη βοοειδών είναι πλούσια σε ουσιαστικά αμινοξέα, έχει τις ιδιότητες αντι-γήρανσης, και είναι ευεργετική για την κοινή υγεία.

Q4: Ποια είναι η ζωή του προϊόντος στο ράφι της;


A4: Η ζελατίνη βοοειδών έχει μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 24 μηνών από την ημερομηνία της κατασκευής όταν αποθηκεύει σε μια δροσερή και ξηρά θέση.

Q5: Πώς θα έπρεπε να αποθηκευτεί;


A5: Η ζελατίνη βοοειδών πρέπει να αποθηκευτεί σε μια ξηρά, δροσερή θέση και μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 008613721316236
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)