Να στείλετε μήνυμα

Πώς αποθηκεύετε τη ζελατίνη

March 6, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς αποθηκεύετε τη ζελατίνη

Όλες οι ενώσεις για τον κατασκευαστή πρόκειται να αποθηκευμένη, εδώδιμη ζελατίνη τέτοιες ενώσεις, στην αποθήκευση η διαδικασία είναι να δοθεί πρόσθετη προσοχή, έχει τον κατάλληλο τρόπο του, στην κατάσταση αποθήκευσής μας, γιατί η μη κατάλληλη θέση πρέπει να είναι σταματημένη αποθήκευση. Κατόπιν πήγαν μαζί να δουν πώς πρέπει να αποθηκευτεί.

 

Εδώδιμο εγχειρίδιο χρηστών ζελατίνης: πριν τη χρήση, πρέπει να ενυδατώσετε στο κρύο νερό για αρκετές ώρες, οι οποίες μπορούν να αποφύγουν πολλούς φυσαλίδες και δύσκαμπτους φραγμούς που παράγονται μέχρι το τέλος της επέκτασης κατά να θερμάνουν επάνω. Μετά από την επέκταση, το θερμάνετε στην απομόνωση από το νερό, και ελέγξτε τη θερμοκρασία της κόλλας κάτω από 70°C. Το αφήστε να λειώσει προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί. Το τελευταίο καταναλωμένο υγρό κόλλας πρέπει να αποθηκευτεί στην κρύα αποθήκευση ή τη φυσική αερισμένη δροσερή θέση, για να αποτρέψει τη λαστιχένια ruan επιδείνωση αντίδρασης υδρόλυσης, να βλάψει την προοριζόμενη επίδραση της εφαρμογής.

 

Το άρθρο από το Διαδίκτυο, εάν υπάρχει παράβαση ή παραβίαση, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με για να διαγράψει και να διορθώσει.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Kevin Li
Τηλ.: : 008613721316236
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)