Bericht versturen

Laag Ash Industrial Gelatin Powder With-Arsenicum ≤2ppm

500kgs
MOQ
USD2000-5000MT
Prijs
Laag Ash Industrial Gelatin Powder With-Arsenicum ≤2ppm
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Arsenicum: ≤2ppm
Viscositeit: 6.0-12.0 MPa.s
PH: 5.0-7.0
Gist & Vorm: ≤100 CFU/g
Gelsterkte: 120-280 Bloomg
Deeltjesgrootte: ≤80 netwerk
Coliforms: Verbied
Verschijning: wit of lichtgeel poeder
Hoog licht:

Laag Ash Industrial Gelatin Powder

,

2ppm Poeder van de arsenicum het Industriële Gelatine

,

Lichtgeel Industrieel Gelatinepoeder

Basis informatie
Plaats van herkomst: Chinese Henan
Merknaam: SUNRI
Certificering: ISO HALAL
Model Number: B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25KG/Bag
Levertijd: 12working dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2500TONS PER JAAR
Productomschrijving

Laag Ash Industrial Gelatin Powder With-Arsenicum ≤2ppm

Productomschrijving:

Het industriële Gelatinepoeder is een product van uitstekende kwaliteit met een loodgehalte ≤2ppm, een PH waaier van 5.0-7.0, een arsenicuminhoud ≤2ppm, en een Netwerk van de deeltjesgrootte ≤80. Het is een wit of lichtgeel poeder met uitstekende lijm-makende eigenschappen, die tot het maken een essentiële component van MPS lijm. Met zijn hoge gelatineinhoud, is het ideaal voor een brede waaier van industriële en op voedsel betrekking hebbende toepassingen. Door de eigenschappen van gelatine met de betrouwbaarheid van een steenpoeder te combineren, is het Industriële Gelatinepoeder de perfecte keus voor uw volgende project.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Industrieel Gelatinepoeder
 • PH: 5.0-7.0
 • Verschijning: Wit of Lichtgeel Poeder
 • Lood: ≤2ppm
 • Vochtigheid: ≤14.0%
 • MPS: Multifunctionele Oplossing (MPS) voor op been betrekking hebbende toepassingen

Laag Ash Industrial Gelatin Powder With-Arsenicum ≤2ppm 0

 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Coliforms Verbied
Lood ≤2ppm
Deeltjesgrootte ≤80 netwerk
Heavy metal ≤10ppm
Arsenicum ≤2ppm
Gist & Vorm ≤100 Cfu/g
PH 5.0-7.0
Gelsterkte 120-280 Bloomg
Totale Plaattelling ≤1000 Cfu/g
Vochtigheid ≤14.0%
 

Toepassingen:

Het industriële Gelatinepoeder van SUNRI (Modelb) is een wit of lichtgeel poeder dat uit China Henan voortkomt. Het heeft een deeltjesgrootte van netwerk minder dan 80 en negatief om voor Salmonella's getest te zijn. De hoeveelheid Arsenicum is minder dan 2ppm en de Viscositeit is tussen 6,0 en 12,0 MPa.s. Het gelatinepoeder wordt wijd gebruikt in vele industrieën, zoals voedsel, farmaceutische, kosmetische, chemische en fotografische materiaal. Het kan als stabilisator, bindmiddel, geleermiddel, emulgator, schuimende agent worden gebruikt en is ook een uitstekende bron van voeding. Het industriële Gelatinepoeder van SUNRI biedt een hoog niveau van zuiverheid aan en heeft een grote smaak en een textuur. Het is een veilig en betrouwbaar product voor een verscheidenheid van toepassingen.

 

Aanpassing:

De aangepaste Industriële Dienst van het Gelatinepoeder van SUNRI
 • Merknaam: SUNRI
 • ModelNumber: B
 • Plaats van Oorsprong: China Henan
 • Hoofdingrediënt: Dierlijk been
 • Coliforms: Verbied
 • Deeltjesgrootte: ≤80 netwerk
 • PH: 5.0-7.0
 • Gist & Vorm: ≤100 Cfu/g
 • Salmonella's: Verbied

SUNRI voorziet de aangepaste Industriële dienst van het Gelatinepoeder van dierlijk been hoofdingrediënt, verbieden Coliforms, verbieden het Netwerk van de Deeltjesgrootte ≤80, PH 5.0-7.0, de Gist & de Vorm ≤100 Cfu/g, Salmonella's.

 

Steun en de Diensten:

Het industriële Gelatinepoeder wordt gesteund en door ons team van deskundigen in de industrie onderhouden. Wij verstrekken uitvoerige technische ondersteuning, met inbegrip van onderhoud, het oplossen van problemen, en de reparatiediensten. Onze technici worden opgeleid om eender welke kwesties te behandelen die zich met het product kunnen voordoen. Wij verlenen ook aan de gang zijnde steun voor productupdates, verbeteringen, en installatie van nieuwe eigenschappen. Bovendien bieden wij een verscheidenheid van educatieve materialen, zoals gidsen, video's aan, en leerprogramma's, om klanten te helpen leren hoe te om onze producten te gebruiken. Ons team is beschikbaar om snelle en vriendschappelijke klantenservice voor om het even welke onderzoeken of zorgen te verstrekken.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakkend en Verschepend Industrieel Gelatinepoeder

Het industriële gelatinepoeder wordt typisch verpakt in 10 pondenzakken en in een robuuste, vochtbestendige zak dan verzegeld. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het product intact blijft en om het even welke vochtigheid verhindert de zak in te gaan. De zakken worden dan geplaatst in kartons of dozen voor het verschepen. Om de zakken te verhinderen het verschuiven of tijdens doorgang worden beschadigd, zouden de kartons of de dozen veilig met duurzame verpakkingsband moeten worden verzegeld.

De kartons of de dozen kunnen dan in een verschepende container worden geladen. Afhankelijk van de grootte van de orde, kan de container zijn om het even wat van een kleine doos aan een grote vrachtwagen. De verschepende container zou met een duurzaam dichtingsproduct moeten worden verzegeld om ervoor te zorgen dat het product veilig tijdens doorgang blijft en bij zijn bestemming in perfecte voorwaarde aankomt.

 

FAQ:

Q1: Wat is Industrieel Gelatinepoeder?

A1: Het industriële die Gelatinepoeder is een voedselingrediënt van dierlijk collageen wordt gemaakt. Het wordt voorzien door SUNRI van Merknaam SUNRI en ModelNumber B, en in China Henan gemaakt.

Q2: Wat is het belangrijkste doel van Industrieel Gelatinepoeder?

A2: Het industriële Gelatinepoeder wordt hoofdzakelijk gebruikt als dik makende agent, geleermiddel, stabilisator, en texturizer in voedsel productie en productie.

Q3: Welk type van voedsel kan het Industriële Gelatinepoeder binnen worden gebruikt?

A3: Het industriële Gelatinepoeder kan voor een verscheidenheid van voedingsmiddelen zoals jam, gelei, desserts, en vleeswaren worden gebruikt.

Q4: Wat zijn de voordelen om Industrieel Gelatinepoeder te gebruiken?

A4: Het industriële Gelatinepoeder kan helpen om textuur te verbeteren, voor stabiliteit zorgen, en de hulp behoudt vochtigheid in voedingsmiddelen.

Q5: Is het Industriële Gelatinepoeder veilig voor consumptie?

A5: Ja, is het Industriële Gelatinepoeder verklaarde brandkast voor consumptie geweest en wijd als ingrediënt in voedselproductie gebruikt.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)