Bericht versturen

Wit Netwerk 80 van de Poeder Industrieel Gelatine Gist & vormt 100 Cfu/G

500kgs
MOQ
USD2000-5000 TON
Prijs
Wit Netwerk 80 van de Poeder Industrieel Gelatine Gist & vormt 100 Cfu/G
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Deeltjesgrootte: ≤80 netwerk
Viscositeit: 6.0-12.0 MPa.s
Arsenicum: ≤2ppm
Gelsterkte: 120-280 Bloomg
Salmonella's: Verbied
Lood: ≤2ppm
Totale plaattelling: ≤1000 CFU/g
Gist & Vorm: ≤100 CFU/g
Hoog licht:

Wit Industrieel Gelatinepoeder

,

Industrieel Gelatinenetwerk

,

Industrieel de Gelatinepoeder van 100 Cfu/G

Basis informatie
Plaats van herkomst: Chinese Henan
Merknaam: SUNRI
Model Number: B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25KG/Bag
Levertijd: 12 WERKDAGEN
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2500MT PER JAAR
Productomschrijving

Wit Netwerk 80 van de Poeder Industrieel Gelatine Gist & vormt 100 Cfu/G

Productomschrijving:

Het industriële Gelatinepoeder is een hoogwaardig dierlijk-gebaseerd die product van de beenderen van diverse dieren wordt gemaakt. Het heeft een brede waaier van toepassingen in diverse industrieën, zoals voedsel en drank, geneesmiddelen, en schoonheidsmiddelen. Het industriële Gelatinepoeder is een zuiver en natuurlijk product met een PH waaier van 5.0-7.0 en een vochtgehalte van ≤14.0%. Het heeft een uitstekende Gist & Vorminhoud van ≤100 Cfu/g en is vrij van Salmonella'sverontreiniging. Het industriële Gelatinepoeder is hoogst efficiënt en heeft een lange houdbaarheid, die tot het maken een ideale keus voor industrieel gebruik.

 

Eigenschappen:

 • Industrieel Gelatinepoeder
 • Viscositeit: 6.0-12.0 MPa.s
 • Gelsterkte: 120-280 Bloomg
 • PH: 5.0-7.0
 • Coliforms: Verbied

Wit Netwerk 80 van de Poeder Industrieel Gelatine Gist & vormt 100 Cfu/G 0

 

Technische Parameters:

Productnaam Technische Parameters
Industrieel Gelatinepoeder Salmonella's: Verbied
As: ≤2.0%
PH: 5.0-7.0
Vochtigheid: ≤14.0%
Gist & Vorm: ≤100 Cfu/g
Totale Plaattelling: ≤1000 Cfu/g
Coliforms: Verbied
Lood: ≤2ppm
Arsenicum: ≤2ppm
 

Toepassingen:

Het industriële die Gelatinepoeder, door SUNRI wordt en als Modelb wordt geëtiketteerd geproduceerd die, is een wit of lichtgeel die poeder van dierlijke beenderen wordt gemaakt. Het heeft de technische attributen van Arsenicum ≤2ppm, Viscositeit 6.0-12.0 MPa.s, Heavy metal ≤10ppm, en Gelsterkte 120-280 Bloomg. Het wordt geproduceerd in China Henan en is beroemd voor zijn superieure kwaliteit.

Het industriële Gelatinepoeder wordt wijd gebruikt in diverse industrieën, zoals het voedsel en de farmaceutische industrie, voor zijn uitstekende gel-forming eigenschappen. Het wordt algemeen gebruikt als bindmiddel, geleermiddel, bindmiddel, en stabilisator. Het kan vet emulgeren, de aanvaardbaarheid en de voedingswaarde van voedsel verhogen, en de textuur en het aroma van voedsel verbeteren. Bovendien kan het ook in de productie van capsules, tabletten, en andere farmaceutische producten worden gebruikt.

Het industriële Gelatinepoeder is een veilig en betrouwbaar product dat is verklaard om aan de hoogste normen in de industrie te voldoen. Zijn uitstekende technische prestaties hebben tot het een populaire keus onder klanten gemaakt. Met zijn superieure gel-forming eigenschappen en uitstekende kwaliteit, is het Industriële Gelatinepoeder zeker om klanten van de perfecte oplossing voor hun behoeften te voorzien.

 

Aanpassing:

Aangepast Industrieel Gelatinepoeder van SUNRI
 • Merknaam: SUNRI
 • ModelNumber: B
 • Plaats van Oorsprong: China Henan
 • Deeltjesgrootte: ≤80 netwerk
 • PH: 5.0-7.0
 • Arsenicum: ≤2ppm
 • Verschijning: Wit of Lichtgeel Poeder
 • Viscositeit: 6.0-12.0 MPa.s
Het Industriële de Gelatinepoeder van SUNRI is een dierlijk-gebaseerd poeder dat hoge viscositeit en superieure opbrengst aanbiedt. Het poeder is niet-toxisch, heeft lage arsenicuminhoud, en is beschikbaar in een deeltjesgrootte van Netwerk ≤80. Het heeft een witte of lichtgele verschijning en PH van 5.0-7.0. Het is een perfecte keus voor industriële toepassingen en kan worden gemaakt om de gewenste viscositeit van 6.0-12.0 MPa.s te ontmoeten.

Steun en de Diensten:

Wij bieden technische ondersteuning en de diensten voor de Industriële producten van het Gelatinepoeder aan. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om technische raad en hulp te geven. Wij kunnen het oplossen van problemenadvies geven, technische problemen diagnostiseren, en helpen met productinstallatie en opstelling. Wij bieden ook de garantiediensten voor onze Industriële producten van het Gelatinepoeder aan. Als u om het even welke kwesties of tekorten met uw product ontmoet, contacteer ons en wij zullen met u werken om een oplossing te vinden.

 

Verpakking en het Verschepen:

Het industriële Gelatinepoeder wordt typisch verpakt in 25kg-houtvezelplaattrommels. De trommels zijn gevoerd en verzegeld met een plastic zak met een metaaldeksel. De trommels worden dan geplaatst in kartondozen en aan de klant verscheept. De klant is verantwoordelijk voor het leegmaken van de trommels van de vrachtwagen.

 

FAQ:

Q1. Wat is Industrieel Gelatinepoeder?

A1. Het industriële Gelatinepoeder is een product van SUNRI met modeldieaantal B, in China Henan wordt geproduceerd. Het is een soort gelatinepoeder dat wijd in de industrieën van voedsel, geneesmiddel, en andere industrieën wordt gebruikt.

Q2. Wat zijn de toepassingen van Industrieel Gelatinepoeder?

A2. Het industriële Gelatinepoeder kan in een verscheidenheid van industrieën, zoals voedsel, geneesmiddel, en andere industrieën worden gebruikt. Het wordt gebruikt als bindmiddel, stabilisator, emulgator, en geleermiddel in de voedselindustrie, en als geleermiddel in de farmaceutische industrie.

Q3. Is het Industriële Gelatinepoeder veilig te gebruiken?

A3. Ja, is het Industriële Gelatinepoeder veilig te gebruiken. Het wordt gemaakt van de grondstoffen van uitstekende kwaliteit en volgens stringente voedselveiligheidnormen vervaardigd. Het wordt getest voor veiligheid en kwaliteitsborging.

Q4. Wat is de houdbaarheid van Industrieel Gelatinepoeder?

A4. De houdbaarheid van Industrieel Gelatinepoeder is twee jaar vanaf de fabricagedatum, wanneer opgeslagen in een koele, droge plaats.

Q5. Is het Industriële Gelatinepoeder geschikt voor vegetariërs?

A5. Nr, Industrieel Gelatinepoeder is niet geschikt voor vegetariërs aangezien het wordt afgeleid uit dierlijke bronnen.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)