Bericht versturen

Het de V.S. Gemaakte Poeder van de Beengelatine door Xyz-Bedrijf voor Recepten

500kgs
MOQ
USD2000-5000 Ton
Prijs
Het de V.S. Gemaakte Poeder van de Beengelatine door Xyz-Bedrijf voor Recepten
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Opslag: Opslag in een Koele, Droge Plaats
Verpakking: Bulkverpakkingen
Land van Herkomst: De V.S.
Productnaam: het poeder van de beengelatine
Gebruik: Kan in Een verscheidenheid van Recepten worden gebruikt
Kleur: Wit
Houdbaarheid: 2 jaar
Ingrediënten: 100% gelatine van Runderbeenderen
Hoog licht:

het de V.S. gemaakte poeder van de beengelatine

,

het poeder van de beengelatine voor recepten

Basis informatie
Place of Origin: Henan ,China
Merknaam: SUNRI
Model Number: B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25KG/Bag
Levertijd: 12 WERKDAGEN
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2500 TON PER JAAR
Productomschrijving

Productomschrijving:

Het Poeder van de beengelatine is een premieproduct door XYZ-Bedrijf wordt vervaardigd dat. Het wordt zorgvuldig verpakt in massa voor optimaal versheid en gemak. Dit product is afkomstig van de V.S., die u voorzien van de hoogste kwaliteit en de versheid. Het heeft een witte kleur en een vlotte, romige textuur. Het is perfect voor het toevoegen van viscositeit en lichaam aan sausen, soepen, en andere culinaire verwezenlijkingen. Het Poeder van de beengelatine is een grote manier om aroma en voeding aan uw schotels toe te voegen zonder het compromitteren op kwaliteit.

Dit product is ideaal voor chef-koks en bakkers die een betrouwbare bron van beengelatine nodig hebben. Het is makkelijk te gebruiken en kan aan een verscheidenheid van schotels worden toegevoegd. Zijn unieke viscositeit maakt tot het een grote keus voor het creëren van sausen, soepen, en andere verwezenlijkingen die een dikke, smaakvolle textuur vereisen. Been Gelatinepoeder uit heeft een mild aroma en is een grote bron van proteïne en andere essentiële vitaminen en mineralen. Met zijn versheid, aroma, en voeding, is het moeten-heeft voor om het even welke keuken.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Het Poeder van de beengelatine
  • Voedingsfeiten: Per 100g: Calorieën: 375, Proteïne: 86g, Vet: 0g, Koolhydraten: 0g, Natrium: 0mg
  • Aroma: Mild Snoepje
  • Houdbaarheid: 2 jaar
  • Opslag: Opslag in een Koele, Droge Plaats
  • Verpakking: Bulk Verpakking
  • Voedsel: Hoog - de Gelatinepoeder van het kwaliteitsbeen
  • Viscositeit: Niet-toxisch en Geurloos
  • Poeder: Fijn Poeder met Vlotte Textuur
 

Technische Parameters:

Parameters Details
Voedingsfeiten Per 100g: Calorieën: 375, Proteïne: 86g, Vet: 0g, Koolhydraten: 0g, Natrium: 0mg
Ingrediënten 100% gelatine van Runderbeenderen
Verpakking Bulk Verpakking
Land van Herkomst De V.S.
Fabrikant XYZ-Bedrijf
Textuur Vlot en Romig
Productnaam Het Poeder van de beengelatine
Aroma Mild Snoepje
Gebruik Kan in Een verscheidenheid van Recepten worden gebruikt
Allergeeninformatie Bevat Runderbeenderen
Viscositeit Hoog
Geur Mild
 

Toepassingen:

Merknaam: SUNRI

ModelNumber: B

Plaats van Oorsprong: Henan, China

Gebruik: Kan in Een verscheidenheid van Recepten worden gebruikt

Verpakking: Bulk Verpakking

Voedingsfeiten: Per 100g: Calorieën: 375, Proteïne: 86g, Vet: 0g, Koolhydraten: 0g, Natrium: 0mg

Fabrikant: XYZ-Bedrijf

Kleur: Wit

Het Poeder van de beengelatine is een food-grade product uit de beenderen van dieren wordt afgeleid dat. Het heeft een unieke capaciteit zich met water mengen om een kleverige oplossing te vormen, en het wordt gebruikt als dik makende agent in vele recepten. Het poeder is wit in kleur en van proteïne en mineralen samengesteld. Het heeft een hoge voedingsinhoud en verstrekt een bron van proteïne, koolhydraten, en vitaminen. Het bevat ook essentiële mineralen zoals calcium, magnesium, en fosfor. Het Poeder van de beengelatine is een ideale keus voor die die gezonde en voedzame voedingsmiddelen zoeken.

Het Poeder van de beengelatine is een veelzijdig product dat in een verscheidenheid van recepten kan worden gebruikt. Het wordt gebruikt als dik makende agent in sausen, jus, soepen, en hutspot. Het kan ook worden gebruikt om eigengemaakte roomijs, custards, en puddingen te maken. Het wordt ook gebruikt in het maken van gelei, jam, en heemst. Het poeder kan ook worden gebruikt om gezonde cakes, broden, en muffins te maken. Zijn unieke viscositeit en textuur maken tot het een grote keus voor vele recepten.

Het Poeder van de beengelatine is een grote manier om voeding aan uw dieet toe te voegen. Het is een rijke bron van proteïne, koolhydraten, en vitaminen. Het bevat ook essentiële mineralen zoals calcium, magnesium, en fosfor. Het poeder is ook laag in vet en natrium, makend tot het een grote keus voor die die op calorieën en vet kijken te verminderen. Het is gezonde en voedzame voedingsmiddelen die in een verscheidenheid van recepten kunnen worden gebruikt.

 

Aanpassing:

Het Poeder van de beengelatine

Merknaam: SUNRI

ModelNumber: B

Plaats van Oorsprong: Henan, China

Opslag: Opslag in een Koele, Droge Plaats

Houdbaarheid: 2 jaar

Netto Gewicht: 1 kg

Allergeeninformatie: Bevat Runderbeenderen

Ingrediënten: 100% gelatine van Runderbeenderen

Voedsel: Dit Poeder van de Beengelatine wordt gemaakt van runderbeenderen en het is perfect voor het gebruiken in voedsel.

Been: Het Poeder van de beengelatine wordt gemaakt van runderbeenderen. Het is een grote bron van proteïne en voegt een natuurlijk aroma aan het voedsel toe.

Gelatine: Het Poeder van de beengelatine is de zuivere gelatine van 100% van runderbeenderen. Het is een perfect voedselingrediënt en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor het Poeder van de Beengelatine. Ons ervaren team van medewerker van de klantenservices is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u kunt hebben. Wij kunnen u met productselectie, productgebruik, en het oplossen van problemen helpen. Wij zijn ook beschikbaar aan aanbiedingsraad en suggesties over hoe te om de meesten uit onze producten te krijgen. Ons klantenondersteuningsteam is beschikbare Maandag aan Vrijdag van 9:00 am aan 5:00 p.m. om hulp te verlenen.

 

Verpakking en het Verschepen:

En Poeder die van de beengelatine verpakken het verschepen

Het Poeder van de beengelatine in containers moeten zou worden ingepakt die het product tegen verontreiniging, vochtigheid, en fysieke schade beschermen. De container zou van geuren schoon, droog, en vrij moeten zijn. De containers zouden overeenkomstig toepasselijke wetten en verordeningen moeten worden geëtiketteerd. Alle containers zouden veilig moeten worden gesloten en worden verzegeld om lekkage te verhinderen.

Wanneer het verschepen van het product, zou het in een aangewezen verschepende container moeten worden geplaatst om het product tegen om het even welke fysieke schade of verontreiniging te beschermen. De bevrachter zou aangewezen instructies voor opslag en het verschepen moeten verstrekken, en het product zou voor schade of verontreiniging tijdens het het verschepen procédé moeten worden gecontroleerd.

 

FAQ:

Q1: Wat is SUNRI-het Poeder van de Beengelatine?

A1: SUNRI-het Poeder van de Beengelatine is een gelatine uit dierlijke die beenderen wordt, in Henan, China met het modelaantal B. worden vervaardigd afgeleid dat.

Q2: Wat zijn de voordelen van SUNRI-het Poeder van de Beengelatine?

A2: SUNRI-het Poeder van de Beengelatine is een bron van hoogte - kwaliteitsproteïne en collageen dat de hulp gezamenlijke gezondheid, huidelasticiteit, en spijsvertering verbetert.

Q3: Hoe kan SUNRI Gelatinepoeder wordt gebruikt uitbenen?

A3: SUNRI beent Gelatinepoeder uit kan worden gebruikt om textuur dik te maken en toe te voegen aan een verscheidenheid van voedsel zoals soepen, sausen, custards, en desserts.

Q4: Wat zijn de ingrediënten van SUNRI-het Poeder van de Beengelatine?

A4: SUNRI beent Gelatinepoeder uit wordt gemaakt van de dierlijke beenderen van 100% en bevat geen kunstmatige ingrediënten.

Q5: Hoe zou SUNRI Gelatinepoeder wordt opgeslagen moeten uitbenen?

A5: SUNRI-het Poeder van de Beengelatine in een koele, droge plaats vanaf direct zonlicht moeten zou worden opgeslagen.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)