Bericht versturen

Hoe u gelatine opslaat

March 6, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe u gelatine opslaat

Alle samenstellingen voor de fabrikant moet opgeslagen, eetbare gelatine zijn dergelijke samenstellingen, in opslag moet het proces besteden extra aandacht aan, heeft het zijn eigen passende wijze, in onze opslagsituatie, want de niet geschikte plaats opgegeven opslag zou moeten zijn. Dan gingen zij samen zien hoe het zou moeten worden opgeslagen.

 

Eetbare gelatinegebruikershandleiding: v3o3or gebruik, moet u in koud water voor verscheidene uren doorweken, die vele bellen en stijve die blokken kunnen vermijden tegen eind uitbreiding worden geproduceerd wanneer omhoog het verwarmen. Na uitbreiding, verwarm het in isolatie van water, en controleer de temperatuur van de lijm onder 70°C. Laat het smelten alvorens het kan worden gebruikt. De laatste uitgeputte lijmvloeistof zou in koude opslag of natuurlijke geventileerde koele plaats moeten worden opgeslagen, om de rubber ruan verslechtering van de hydrolysereactie te verhinderen, het voorgenomen effect van toepassing berokkenen.

 

Artikel van Internet, als er overtreding of schending alstublieft om te verbeteren ons te contacteren om te schrappen en zijn.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Kevin Li
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)