Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Luohe Sunri Gelatin Co., Ltd. werd opgericht in 2019 met een initiële investering van 120 miljoen. De fabriek beslaat een oppervlakte van 20.000 vierkante meter, waarvan de volledig afgesloten werkplaats van 10,000 vierkante meter.
We produceren en exporteren hoogwaardige eetbare gelatine, halal gelatine, technische gelatine gemaakt van verse dierlijke botten of huid.Sunri gelatine heeft altijd aandacht voor kwaliteit., en de kwaliteit van het product voortdurend verbeterd om een stabiele en betrouwbare kwaliteit te garanderen.

Geschiedenis

Met de uitgebreide upgrade van onze productielijn sinds de oprichting van het bedrijf in 2019, is de fabriek op het hoogste niveau van de wereld,en de omvang van de handel van ons bedrijf is geleidelijk uitgebreidNu hebben we klanten over de hele wereld, met een goede reputatie, hebben we het vertrouwen thuis en in het buitenland gewonnen.

Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Dienst

Streng proces voor de begeleiding van het product

Fase 1: Het maken van een vereistenprofiel

Na de eerste communicatie, zullen we de behoeften van onze klanten voor gelatine begrijpen.beste resultaten, enz.

 

Fase 2: Ontwikkeling van de steekproef
Op uw verzoek sturen we overeenkomstige monsters voor testen, om de naleving van de bedrijfsbeperkingen te verzekeren.We zullen onderzoek doen en de meest geschikte reeks monsters leveren., aangepast op basis van uw feedback.

 

Fase 3: offerte- en productieproef
Zodra het plan is afgerond, zullen we alle zakelijke details bevestigen, de nodige kleinschalige productietests uitvoeren en aanpassingen maken op basis van feedback van klanten tijdens het hele proces.

 

Fase 4: Levering
Na voltooiing van de productie, zullen we interne kwaliteitscontroles, enz. uitvoeren en de verzending op tijd regelen, zoals vereist, inclusief de bevestiging van de vervoerswijze, datum,invoer- en uitvoerdocumenten en relevante documenten.Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Ons Team

Wij investeren jaarlijks aanzienlijke materiële en menselijke middelen in onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten ter ondersteuning van innovatie.We hebben meer dan 50 medewerkers die zich toeleggen op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en deze toepassen op onze gelatineproductie.Wij pleiten actief voor de oprichting van een op leren gerichte organisatie.voortdurend verbeteren van de alomvattende kwaliteiten van onze medewerkers.

 

Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.Luohe Sunri Gelatin Co.,LTD.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Kevin Li
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)