Bericht versturen

2 de Technische Gelatine van de jaarhoudbaarheid met Minder 13%-Vochtigheid

500kgs
MOQ
USD2000-5000 TON
Prijs
2 de Technische Gelatine van de jaarhoudbaarheid met Minder 13%-Vochtigheid
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Oplosbaarheid: Volledig Oplosbaar in Warm water
Kleur: Wit
Type: poeder
As: ≤2,0%
PH: 7.0-7.5
Gelsterkte: 200-220 bloei
Houdbaarheid: 2 jaar
Aroma: Neutraal
Hoog licht:

Witte Poeder Technische Gelatine

,

2 de Technische Gelatine van de jaarhoudbaarheid

,

Minder 13%-Vochtigheids Technische Gelatine

Basis informatie
Plaats van herkomst: Chinese Henan
Merknaam: SUNRI
Certificering: ISO HALAL
Model Number: B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25KG/Bag
Levertijd: 12working dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2500MT PER JAAR
Productomschrijving

Houdbaarheid de Technische Gelatine van 2 jaar met ≤13% Vochtigheid

Productomschrijving:

De technische Gelatine is een type van poeder-als gelatine die neutraal in aroma is en volledig oplosbaar in warm water is. Het is perfect voor het maken van lijm, dik makende, en andere toepassingen. De technische Gelatine is beschikbaar in 25kg-zakken en heeft PH van 7.0-7.5. Dit product is perfect voor baksel, voedselproductie, zelfklevende productie, en andere industrieën aangezien het veelzijdig en betrouwbaar is. De technische Gelatine heeft een neutraal aroma en is een groot dik makende agent voor vele toepassingen. Het is ook zeer gemakkelijk om in warm water op te lossen, makend tot het een grote keus voor vele verschillende industrieën.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Technische Gelatine
 • Aroma: Neutraal
 • Vochtigheid: ≤13%
 • Oplosbaarheid: Volledig Oplosbaar in Warm water
 • PH: 7.0-7.5
 • Deeltjesgrootte: 100% door Netwerk 80
 

Technische Parameters:

Naam Technische Gelatine
Type Poeder
Proteïne ≥85%
Vochtigheid ≤13%
Kleur Wit
Deeltjesgrootte 100% door Netwerk 80
Gelsterkte 200-220 bloei
As ≤2.0%
Opslag Houd in Koele en Droge Plaats
Houdbaarheid 2 jaar
 

Toepassingen:

De technische die Gelatine door SUNRI wordt geproduceerd is een wit poeder met een PH waarde van 7.0-7.5 en een vochtgehalte van ≤13%. Het Asgehalte is ≤2.0%. Het wordt gemaakt hoofdzakelijk van beenderen en beendermerg, met toegevoegd collageen met gezamenlijke pijn te helpen. Het is geschikt voor vele verschillende toepassingen, van voedselproductie aan geneesmiddelen. De technische Gelatine kan worden gebruikt om sausen dik te maken, als gel voor het maken van desserts, en ingrediënten samen te binden. Het kan ook in de productie van geneesmiddelen, schoonheidsmiddelen, en voedingssupplementen worden gebruikt. De technische Gelatine is een belangrijke component in vele industriële en medische processen. Het kan worden gebruikt om medische implants te maken, evenals medische apparaten, zoals kunstmatig verbindingen en kraakbeen tot stand te brengen. De technische Gelatine wordt ook gebruikt in de productie van vaccins, zoals het griepvaccin. De technische Gelatine is een essentieel ingrediënt voor vele voedingsmiddelen, met inbegrip van ingeblikt en bevroren voedsel, evenals soepen en sausen. Het kan ook worden gebruikt om suikergoed, kauwgom, en andere banketbakkerijproducten te maken. De technische Gelatine is een belangrijk stuk van de farmaceutische industrie, en het wordt gebruikt om tabletten, capsules, en andere doseringsvormen te maken. De technische Gelatine kan ook in de productie van medische zelfklevende producten, zoals gekronkelde vullingen worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt in de productie van tandproducten, zoals gebitten en orthodontische steunen.

 

Aanpassing:

Aangepaste Technische Gelatine van SUNRI

De Technische Gelatine van SUNRI is een industrieel die product van de ranggelatine uit vissen wordt afgeleid. Het is beschikbaar in poedervorm en is volledig oplosbaar in warm water. Dit product is goed - gekend voor zijn hoogte - kwaliteit, aangezien het een asgehalte van ≤2.0% heeft. Voorts zou de Technische Gelatine van SUNRI in een koele en droge plaats voor maximumefficiency moeten worden opgeslagen.

 

Steun en de Diensten:

Technische Gelatinetechnische ondersteuning en de Dienst

De technische Gelatine is geëngageerd aan het verlenen van uitstekende technische ondersteuning en de dienst aan onze klanten. Wij bieden een verscheidenheid van diensten aan om aan uw behoeften, van one-on-one technische ondersteuning aan uitvoerige product opleiding te voldoen.

Ons goed geïnformeerd personeel is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over onze producten en diensten kunt hebben. Wij bieden technische bijstand voor installatie en opstelling, evenals ook het oplossen van problemen en onderhoud.

Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsklantenservice en steun. Als u om het even welke vragen hebt of terugkoppelt, gelieve ons contacteren via onze website of ons direct te roepen. Onze medewerker van de klantenservices zijn beschikbaar om u bij te staan.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Technische Gelatine

De technische Gelatine zal overeenkomstig de industrienormen worden verpakt. Alle producten moeten behoorlijk worden geëtiketteerd en veilig worden verzegeld. De pakketten moeten om het even welke veiligheidswaarschuwingen of instructies zonodig ook omvatten.

De verzending van Technische Gelatine moet op een geschikte en veilige manier worden gedaan. Alle verzendingen moeten voorafgaand aan het verlaten van het pakhuis en opnieuw op aankomst bij de bestemming worden geïnspecteerd. Om het even welke schade of discrepantie moet onmiddellijk worden gedocumenteerd en worden gemeld.

Wanneer het verschepen van Technische Gelatine, moeten alle toepasselijke veiligheidsverordeningen worden gevolgd. Al personeel betrokken bij het vervoer moet worden opgeleid en worden verklaard om gevaarlijke materialen te behandelen. De verzending moet ook van de noodzakelijke administratie vergezeld gaan.

 

FAQ:

Vragen & Antwoorden over Technische Gelatine
 • Q: Wat is de Technische Gelatine van SUNRI?
  A: De Technische Gelatine van SUNRI die is een product van kwaliteits grondstoffen wordt gemaakt in China Henan. Zijn modelaantal is B.
 • Q: Wat zijn de eigenschappen van Technische Gelatine?
  A: De technische Gelatine is hoogst veelzijdig en kan in een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van geneesmiddelen, voedsel, en de kosmetische industrieën worden gebruikt. Het is ook niet-toxisch, geurloos, en smaakloos.
 • Q: Wat zijn de voordelen van Technische Gelatine?
  A: De technische Gelatine kan een aantal voordelen opleveren, zoals het verstrekken van een beschermende deklaag voor voedingsmiddelen, het verbeteren van textuur en stabiliteit van farmaceutische producten, en het zijn een film-forming agent voor schoonheidsmiddelen.
 • Q: Hoe zou de Technische Gelatine moeten worden opgeslagen?
  A: De technische Gelatine zou in een koele, droge plaats, vanaf direct zonlicht en andere hittebronnen moeten worden opgeslagen.
 • Q: Is de Technische Gelatine veilig voor menselijke consumptie?
  A: Ja, is de Technische Gelatine veilig voor menselijke consumptie wanneer gebruikt zoals geleid. Nochtans, is het belangrijk om een beroepsbeoefenaar te raadplegen alvorens Technische Gelatine voor om het even welke medische doeleinden te gebruiken.
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)