Bericht versturen

Witte Gelatine met minder dan 1,5% Ash Content Packed In Bags

500kgs
MOQ
USD2000-5000 TON
Prijs
Witte Gelatine met minder dan 1,5% Ash Content Packed In Bags
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Gelsterkte: 200-300 Bloomg
Houdbaarheid: 2 jaar
Kleur: Wit
Halalcertificatie: Ja
Productnaam: De Gelatine van het Halalrundvlees
Smaak: Mild
Textuur: Vlot
Verpakking: zak
Hoog licht:

Halal Certificatie Witte Rundvleesgelatine

,

Min 1

,

5% Ash Content Gelatine

Basis informatie
Plaats van herkomst: Chinese Henan
Merknaam: SUNRI
Certificering: ISO HALAL
Model Number: B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25bag/bag
Levertijd: 12 WERKDAGEN
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 25000TONS per jaar
Productomschrijving

Hoog - de kwaliteitsgelatine met minder dan 1,5% Ash Content, pakte in Zakken voor B2B-Klanten in

Productomschrijving:

De Gelatine van het Halalrundvlees is een speciaal die type van gelatine van 100% halal-Verklaarde rundvlees, beenderen, en koehuid wordt gemaakt. Het wordt geproduceerd door een geavanceerd productieproces om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste niveaus van de Halal-certificatie voldoet. Dientengevolge, Halal-is de Rundvleesgelatine een veilig en gezond product dat voor mensen van alle leeftijden geschikt is. Het heeft een milde smaak en een gelsterkte van 200-300 Bloomg. Het asgehalte is minder dan 1,5%, wat tot het een grote keus voor voedsel en drankverwerking maakt. Het product wordt gemakshalve verpakt in zakken, makend het gemakkelijk op te slaan en te vervoeren.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: De Gelatine van het Halalrundvlees
 • Ash Content: Minder dan 1,5%
 • Viscositeit: 2-4 MPa.s
 • Textuur: Vlot
 • Type: Gelatine
 • Sleutelwoorden: Been, op been-Gebaseerde Gelatine,
 

Toepassingen:

De Gelatine van het Halalrundvlees door SUNRI (Modelb)

De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal (Modelb) is een speciaal die type van gelatine uit halal-Verklaard rundvlees wordt veroorzaakt. Het heeft een mild aroma en een witte kleur. Zijn viscositeit is tussen 2-4 MPa.s en de PH Waarde is 4.5-6.5. Het is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen.

Toepassingen van het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal:
 • Banketbakkerij: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal is perfect voor het maken van suikergoed, gummies, en andere banketbakkerijproducten.
 • Bakkerij: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal is een grote keus voor het maken van cakes, koekjes, en andere bakkerijproducten.
 • Snacks: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal kan worden gebruikt om smakelijke snacks zoals spaanders, crackers, en andere snacks te maken.
 • Zuivelfabriek: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal kan worden gebruikt om kazen, yoghurts, en andere zuivelproducten te maken.
 • Sausen en vullingen: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal kan worden gebruikt om vullingen en sausen dik te maken.
 • Voedingssupplementen: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal is een uitstekende bron van proteïne en kan worden gebruikt om voedingssupplementen te maken.
 • Geneesmiddelen: De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal kan worden gebruikt om geneesmiddelen zoals capsules en tabletten te maken.

De het Rundvleesgelatine van SUNRI Halal (Modelb) is een hoogstaand, halal-Verklaard product dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Met zijn mild aroma en witte kleur, is het een grote keus voor een brede waaier van voedsel en farmaceutische toepassingen.

Witte Gelatine met minder dan 1,5% Ash Content Packed In Bags 0

 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Type Gelatine
Smaak Mild
Opslag Koele en Droge Plaats
Verpakking Zak
Viscositeit 2-4 MPa.s
Oorsprong Rundvlees
Ash Content Minder dan 1,5%
PH Waarde 4.5-6.5
Textuur Vlot
Halalcertificatie Ja
 

Aanpassing:

Wij bieden naar maat gemaakte Halal-Rundvleesgelatine van SUNRI met modelaantal 'b' aan. Het heeft een gelsterkte van 200-300 Bloomg en een houdbaarheid van 2 jaar. Onze Halal-Rundvleesgelatine wordt gemaakt van rundvlees en heeft een witte kleur. Het is een type van gelatine dat verklaarde Halal is.

 

Steun en de Diensten:

De Gelatine van het Halalrundvlees biedt technische ondersteuning en de diensten voor alle klanten aan. Ons team van ervaren beroeps is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u kunt hebben. Wij bieden een uitvoerige kennisbank van veelgestelde vragen, evenals ook educatieve gidsen en leerprogramma's aan. Als u ooit om het even welke kwesties met ons product hebt, contacteer ons eenvoudig en wij zullen gelukkig zijn te helpen.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van Halal-Rundvleesgelatine
 • Verpakking: De Gelatine van het Halalrundvlees wordt ingepakt in gesloten recipiënten met een maximumcapaciteit van 25kg.
 • Het verschepen: De Gelatine van het Halalrundvlees wordt verscheept in gekoelde vrachtwagens met temperatuur gecontroleerd milieu.
 

FAQ:

Q1: Wat is Halal-Rundvleesgelatine?

A1: De Gelatine van het Halalrundvlees is een gelatineproduct uit de huiden en de beenderen van vee wordt geproduceerd die volgens Islamitische wet die worden geslacht. Het wordt gemaakt door SUNRI met ModelNumber B, en in China Henan gemaakt.

Q2: Wat zijn de voordelen van Halal-Rundvleesgelatine?

A2: De Gelatine van het Halalrundvlees wordt ingepakt met essentiële aminozuren en mineralen, makend tot het een voedzaam supplement. Het kan ook helpen om gezamenlijke gezondheid te verbeteren en gezamenlijke mobiliteit te verhogen.

Q3: Hoe Halal-de Rundvlees wordt Gelatine gemaakt?

A3: De Gelatine van het Halalrundvlees wordt geproduceerd uit de huiden en de beenderen van vee die volgens Islamitische wet worden geslacht. Het wordt gemaakt door SUNRI met ModelNumber B, en in China Henan gemaakt.

Q4: Wat is de houdbaarheid van Halal-Rundvleesgelatine?

A4: De Gelatine van het Halalrundvlees heeft een houdbaarheid van twee jaar, zolang het behoorlijk in een koele, droge plaats wordt opgeslagen.

Q5: Halal-is de Rundvleesgelatine veilig te verbruiken?

A5: Ja, Halal-is de Rundvleesgelatine veilig te verbruiken. Het wordt gemaakt met de ingrediënten van uitstekende kwaliteit en in een hygiënisch milieu geproduceerd.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 008613721316236
Resterend aantal tekens(20/3000)